Våra tjänster

KÅGE RÖR & VVS AB i Grängesberg är ett företag som arbetar med allt från försäljning till montering av sanitetsprodukter. Vi utför även service av olje- och pelletsbrännare. Vi säljer kvalitativa produkter som badrumsporslin och värmepumpar.

Värmepumpar

Till oss kan du vända dig när du är i behov av värmepumpar, vi erbjuder både försäljning och installation. Våra kunder är främst privatpersoner men företag är naturligtvis lika välkomna. När du anlitar oss kan du vara trygg med att både produkter och installationer håller måttet. Vi är måna om att du blir nöjd, så tveka inte att höra av dig till oss – vi hjälper dig på bästa sätt!

Värmepannor

Välkommen till oss när du är i behov av värmepannor. Vi har både försäljning men är även installatörer så att du kan få vår assistans med montering. Till oss vänder sig främst privatpersoner men företag är självklart lika välkomna. Hos oss kan du vara trygg med både högkvalitativa produkter och professionella installationer. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

VVS

Vi sköter allt inom VVS så när du är i behov av en certifierad installatör och montör så kan du ta hjälp av oss. Vi säljer även högkvalitativt badrumsporslin så som handfat, badkar och WC-stolar. Välkommen att kontakta oss redan idag så lovar vi att hjälpa dig på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av montering för både vatten och luft så tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Olje- och pelletsbrännare

Förutom försäljning och montering av värmepumpar och värmepannor så utför vi även service av olje- och pelletsbrännare. Vi har lång erfarenhet från branschen så du kan känna dig trygg med att vi vet vad vi gör. Om du har några frågor eller vill ha vår hjälp inom området så kontakta oss redan idag. Det går att nå oss på mail, telefon och via kontaktformuläret som du hittar under kontakt.

WC-stolar

Till oss kan du vända dig om du är i behov av assistans inom VVS, men vi har även försäljning av WC-stolar och annat badrumsporslin av högsta kvalitet. Rör och VVS är något vi kan och har lång erfarenhet av och vi hjälper till med både montering och installation. Vi assisterar både privatpersoner och företag så kontakta oss redan idag om du har några frågor kring vad vi kan göra för dig.

Värmepumpar

I behov av en ny värmepump? Vi säljer, monterar, servar och reparerar.

VVS

Vi har stor kunskap och lång erfarenhet inom VVS och rörarbeten.

Underhåll

Vi hjälper dig med allt inom VVS. Tveka inte att kontakta oss när du är i behov av en rörmokare!

Renovering

Vi ger dig gärna råd vid nybyggnationer eller vid renovering av befintlig fastighet.

Kontakta oss idag för en offert.

0703-31 53 98